Ervaring

Ik heb ervaring met change management, bijvoorbeeld met het rendabel maken van een verlieslatend bedrijf binnen een veranderende omgeving. Hierbij maak ik heldere analyses en focus me op het snijvlak tussen mens, proces, systeem en commercie. Daarnaast heb ik ervaring met het opzetten en inrichten van een Shared Service Center.

Door mijn brede ervaring op directieniveau kan ik highlevel analyses maken en dit combineren met een hands-on instelling, waarbij ik de werkvloer niet schuw. Ik ben een financieel specialist met de boekhouding op orde.

Tevens heb ik ervaring met diverse programma’s zoals de implementatie van IFRS, het werken volgens Lean Six Sigma en het opzetten van risico en werkkapitaal management. Heb daarnaast affiniteit met Vastgoed, Retail en Zorg gerelateerde projecten en opdrachtgevers. Ook de daarbij behorende financieringsvraagstukken en haalbaarheid studies zijn mij bekend.

Visie en focus

Ik neem eigenaarschap voor de uitvoering op basis van vastgestelde en vooraf gedefinieerde doelstellingen. Kenmerkend voor mijn werkwijze is het verbinden van mensen en de operationele processen, het bouwen van bruggen met focus en leiderschap. Focus op het resultaat maar minstens zo belangrijk; de weg er naar toe.

Ik ben een financieel specialist met de boekhouding op orde.

Mijn kracht is om een goed team te bouwen en dit mee te nemen in mijn energie.

Share This